2015-10-26 10:39:40• hírek • Szatmár.ro

Újabb német nyelvtanfolyamot indít a MIK

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés az előző években több alkalommal indított német nyelvtanfolyamot, amelyek kiemelkedően nagy sikernek örvendtek a résztvevők és a szatmári lakosság körében.

Az előző képzés alkalmával a résztvevők megfogalmazták az igényt, miszerint szeretnék ha ismét indulna egy A1, illetve B1 nyelvtanfolyam, a szervezők pedig igyekeztek a kéréseket figyelmbe venni, amire ez a nyelvkurzus szolgál válaszul.

A tavalyi évben is indult egy háromszintű képzés, amely elvégzésével a kezdő szinttől (A1) eljuthattak a résztvevők a haladó szintig (B1), amelynek befejezésével lehetőségük nyílt letenni a középszintű ECL nyelvvizsgát. A nyelvkurzus október 26-án veszi kezdetét. A jelentkezőket a 0743788402-as telefonszámon várjuk minden nap reggel 9 órától 16 óráig, november 2-ig. Helyszínül a Szatmárnémeti Református Gimnázium szolgál. Az előző évekhez hasonlóan, Jékel Zsuzsanna némettanárnő áll a tanulni vágyók rendelkezésére. A tanfolyam a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Szatmárnémeti Református Gimnázium szervezésében, illetve a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) támogatásával jön létre.

A B1 első szintű német nyelvkurzus diákoknak, vagy olyan személyeknek ajánlott, akik szeretnék komolyabb szinten elsajátítani a német nyelvet. Ez a kurzus felkészít minden tanulni vágyót arra, hogy egy életre szóló német nyelvvizsgát megszerezhessen. A nyelvkurzust továbbá azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek alapfokú német nyelvi ismeretekkel és tovább szeretnék fejleszteni tudástárukat, akár egy nyelvvizsgára is szeretnének szert tenni. Ez a kurzus biztosítja a szükséges tananyagot és tudást ennek elvégzésére. A B1 szint elsajátításához 11 hét áll rendelkezésre. Ez a bizonyos a 11 hét összesen 44 tanórát foglal magába, heti kétszeri alkalommal két órát. A tandíj ára 160 RON.

Az A1 kezdő szintű német nyelvkurzus 11 hetes, 44 tanórát foglal magába, heti kétszeri alkalommal két órát. A kezdő szintű tanfolyam mindazoknak szól, akik ittho, vagy külföldön szeretnének munkát vállalni, de idegennyelv ismeret nélkül nem tudnak elhelyezkedni. Ennek a kurzusnak a tandíja is 160 RON.

A tanfolyam elindítása legkevesebb 30 fő jelentkezésével valósulhat meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: