2020-01-27 11:22:29• hírek • Fizetett tartalom

Újabb nagyszerű vígjátékot hoz el Szatmárnémetibe a Veres 1 Színház

február 22

A Veres 1 Színház neve már egészen biztosan nem ismeretlen a szatmári közönség számára, hiszen többször is színpadra álltak már városunkban, jobbnál jobb vígjátékokkal örvendeztetve meg a nézőket. Ha még nem volt szerencséje részt venni a színház produkcióin, akkor van egy jó hírünk Ön számára: alig egy hónap múlva ismét Szatmárnémetiben áll színpadra a Veres 1 társulata.

Ez alkalommal a Ray Cooney és John Chapman írók nevével fémjelzett Ne most, drágám! című fergeteges komédiát hozzák el, melynek bemutatására február 22-én, 18 órától kerül sor a Szakszervezetek Művelődési Házában. A Venyige Sándor által rendezett darabban olyan nagyszerű színészeket láthatunk főszerepben, mint Mihályfi Balázs, Csonka András és Fésűs Nelly. A vígjáték azonban nem csak a szereposztás, hanem a történet miatt is fergetegesnek ígérkezik.



“Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében. A méregdrága szalon egyik tulajdonosa, a felfuvalkodott Gilbert élete hódítására készül felesége távollétében. A nagy terv gépezetébe azonban a kezdetektől fogva homokszemek kerülnek: makrancos szeretők, századára csökkenő árú bundák, visszatérő feleség, de még egy részeges fregattkapitány is a reménybeli házasságtörés útjába kerül.  A tesztoszteronszint egyre nő, a londoni közlekedési társaság egyre több női fehérneművel gazdagodik, Gilbert újabb képtelen ötletekkel áll elő, miközben megállíthatatlanul robogunk a fergeteges végkifejletig” - olvasható a darab szinopszisában.


Ha ön sem szeretne lemaradni a két felvonásnyi, tömény nevetésből, akkor készüljön, ugyanis január 28-án indul a jegyértékesítés. Mihamarabb keresse fel az Északi Színház jegyirodáját, ugyanis az ilyen nagyszerű előadásokra pillanatok alatt elkapkodják a belépőket.



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: