2019-05-06 07:16:52• hírek • x

Újabb nagy sikerű vígjátékkal érkezik Szatmárnémetibe a Gergely Theáter társulata

május 29

Noha jelenleg odakint az idő igencsak szomorkás, az eső senkit se gátoljon meg abban, hogy már most bebiztosítsa részvételét azon a zenés vígjátékon, mely tömény 160 percnyi, önfeledt nevetéssel ajándékozza meg hamarosan a szatmári közönséget.

2019. május 29-én, szerdán a Szakszervezetek Művelődési Házában 19 órától mutatja be a Gergely Theáter társulata a Paprikáscsirke avagy Stex és New York című fergeteges, zenés vígjátékot, melynek kitűnő szereposztásában többek közt Csomor Csillát, R.Kárpáti Pétert, Pelsőczy Lászlót és Heller Tamást is láthatjuk. Rendezőként pedig magát Gergely Róbertet köszönthetjük majd.


Ahol az amerikai álom és a magyar valóság konzerválódik. A Gergely Theáter hamisítatlan titkos receptje: végy egy jobb sorsra érdemes házaspárt, akik új vállalkozásba kezdenek. Fűszerezd meg egy házsártos anyóssal, akit még az ellenségednek sem kívánnál. Ízlés szerint paprikázd fel a hangulatot egy szemfüles, ravasz inassal és a naiv, könnyűvérű szobalánnyal. Öntsd nyakon jó poénokkal, ízesítsd dallal, tánccal és egy habókos orvossal. No és ha megérkezik a régimódi Mr. Kenedy a lányával, a szépséges Lilian-nal, ne felejts el teríteni... De ne tizenhárom személyre! Egy kiváló Magyar ötlet megvalósításához tőkéstárs kell és egy pompás vacsora, mely nagy reményekre jogosít. Ám a „drága” anyós, aki mindenhez ért, azt is tudja, hogy tizenhárman ülni asztalhoz nem szerencsés. Így lesz Forgácséknál vacsoravendég a saját inasuk és szobalányuk is” - olvasható az előadás szinopszisában.


Hogy miként alakul ez a nagyszabású üzlet, az május 29-én kiderül. Ha te sem szeretnél lemaradni erről a fergetegesnek ígérkező zenés vígjátékról, akkor vásárolj már most belépőt az Északi Színház jegypénztárából. Addig is kedvcsinálóként pedig álljon itt ez a kis videócska.
 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: