2017-10-16 10:22:07• hírek • Oszkó Viktória

Újabb műszaki fejlesztések a Refiben

Interaktív táblák mellett Wi-Fi hálózattal bővül a Református Gimnázium felszereltsége.

A Szatmárnémeti Református Gimnázium oktatói és diákjai hamarosan használatba vehetik azokat az új interaktív táblákat, amelyek felszerelése várhatóan a napokban fejeződik be.

A Padoc Alapítvány jóvoltából négy interaktív tábla-rendszerrel bővül az intézmény, azaz a 4 millió forintos támogatási összegből 4 interaktív tábla, 4 vetítő, a hozzá tartozó állványok, illetve a feltelepített programokat tartalmzó CD-k segítik majd a diákokat a tanulásban.

Az oktatók ezzel színesebbé, interaktívabbá tehetik az órákat a diákok számára, megkönnyítve ezzel a tananyag elsajátítását. Az intézmény egy többlépcsős technikai fejlesztési folyamaton megy keresztül, így a modern táblák felszerelése mellett az iskola Wi-Fi hálózatának kiépítésével is foglalkoznak.

“A hálózat kizárólag oktatási célra lesz elérhető, a diákok egyéni internetezési igényeit nem szolgálja majd ki” – tudtuk meg Póti Eduárdtól, az iskola igazgatójától. A gimnázium a fejlesztésre szánt 2,5 millió forintos támogatást részben új számítógépek beszerzésére fordítaná, hogy az új táblák nyújtotta lehetőségeket maximálisan kihasználhassák.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: