2012-02-15 12:49:36• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb megdöbbentő eset – 13 évesen már terhes

Megdöbbentően fiatal, alig tizenhárom éves Szatmár megyei leányról derült ki, hogy terhes - a Nagykárolyi Rendőrség kiskorú megrontásának vádjával indított eljárást az apa ellen.

Az esetre február 14-én, kedden derült fény, amikor kiderült, hogy a 13 éves csanálosi kislány anyai örömök elé néz, terhessége már 16-17 hetes stádiumban van. Az apa, S. Lajos szintén csanálosi lakos ellen büntetőjogi eljárást kezdeményez a rendőrség, mivel törvény tiltja a 15 éves kor alatti szexuális viszonyt, még akkor is, ha mindez a kiskorú fél beleegyezésével történik.

Az elmúlt öt hónapban ez már a negyedik hasonló eset Szatmár megyében. Legutóbb egy 14 éves nagyszokondi lányról derült ki, hogy terhes. Azt megelőzően egy 15 esztendős érmihályfalvai lánynál állapítottak meg terhességet - ő már egy éve élettársi viszonyban élt egy helybeli férfival. Október végén pedig egy 14 éves tasnádi kamaszlány hozott világra egy fiúgyermeket Nagykárolyban.

Egy, a Gandul napilapban 2010-ben közölt felmérés szerint Románia lakosságának 17%-a még a 15. születésnapja előtt elvesztette szüzességét, 54%-uk pedig 15. és 20. életévük között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: