2018-06-19 12:38:51• hírek • Oszkó Viktória

Újabb mattrészeg sofőrt kapcsolt le a rendőrség

Tegnap ismét közúti ellenőrzési razziát tartott a Szatmár Megyei Rendőrség. Az erdődi rendőrök például a R.A.R-val együttműködésben tartottak rajtaütésszerű ellenőrzéseket, hogy kiszűrjék az előírásoknak nem megfelelő gépjárműveket, a megye más pontjain pedig a szabálytalankodókra vadásztak.

Az akció során 98 esetben léptek fel az autósok ellen: a pénzbírság mellett felfüggesztettek 3 forgalmi engedélyt és 6 jogosítványt is.


Ugyancsak június 18-án, délután 17.30 körül a szatmárnémeti rendőrök egy 47 éves aranyosmeggyesi férfit ellenőriztek, amikor kiderült, kicsit felöntött a garatra. A sofőr alkoholtesztje 0,60 mg/l értéket mutatott a kifújt levegőben, ellene ittas vezetés miatt indítottak eljárást.


Ugyancsak hétfőn történt, hogy a kisgérci rendőrség avaslekencén (Lechința) félreállított egy autót, amit egy 36 éves helyi férfi vezetett. Az igazoltatás során nagyon hamar egyértelművé vált, hogy a sofőr nem kevés alkoholt fogyasztott az elmúlt néhány órában, úgyhogy a helyszínen meg is fújatták. Az eredmény magáért beszélt, 1,49 mg/l értéket mutatott ki a készülék a kifújt levegőben.


A jármű, amit a férfi vezetett ráadásul nem is volt forgalomba íratva, úgyhogy a hatóságok emberei megtették a szükséges jogi lépéseket a szabálytalankodó ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: