2009-04-01 15:43:02• hírek • Szatmar.ro

Újabb magyar a Forma1-ben

Ezúttal egy magyar vállalat szállna be a száguldó cirkuszba.

A magyarországi Hell energiaitalt gyártó cég előrehaladott tárgyalásokat folytat a Williams és a BrawnGP csapataival és már csak idő kérdése, hogy megjelenjen valamely istálló autóin.

Ezzel egyértelműen tovább nőne a Forma1-ben Magyarország súlya, amely mind a mai napig az egyedüli olyan ex-kommunista állam, amely nagydíjnak adhat otthont.

 

A Hell már hetek óta tárgyalásban áll a két istállóval, ám még nem tudni, hogy a „pokolból" visszajövő Brawn GP vagy az egykori nagyságát hosszú idő óta kereső Williams támogatói közé iratkozik fel. Azt sem lehet még tudni, hogy névadó főszponzorként vagy „csak egyszerű" szponzorként vállal majd szerepet valamely istálló életében.

A Hell 2006-ban jelent meg a magyarországi piacon, azóta már 16 országban van jelen, tavaly 100 millió darabot adtak el belőle. Szintén tavaly a moszkvai World Foot kiállításon megnyerte a legjobb energiaital címét is.

Amennyiben szerepet vállal a Forma1-ben, megmérkőzhet a Red Bull Racinget és a Toro Rossót támogató Red Bull-al.A Williamsen is van még hely egy új szponzornak

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: