2013-05-17 17:24:18• hírek • Szatmár.ro

Újabb lépés a B-liga felé

Szombaton 18 órától hazai pályán játszik az Olimpia az aranyosgyéresi csapat ellen.

Senki sem szeretné elkiabálni, ám úgy tűnik, a Szatmárnémeti Olimpia csapata jó úton halad a román labdarúgó-bajnokság második vonalába való feljutás felé. A legutóbbi forduló volt igazán meghatározó az első helyért folytatott küzdelemben, úgy, hogy az Oli játékosai pihentek ebben a körben. A nagy ellenfél, a Vajdahunyad ugyanis kikapott Pankotán, így a sárga-kékeknek sikerült megtartaniuk egy pontos előnyüket.

A folytatásban még három mérkőzése van az Olimpiának, amiből kettőt hazai pályán játszik a harmadikat pedig automatikusan 3:0 arányban nyer meg, ugyanis a Torda visszalépett a bajnokságból.

A első hazai meccsre már szombaton sor kerül: az aranyosgyéresieket fogadják Csík Tibi és Lulu Dragomir fiai 18 órai kezdettel az Olimpia stadionban. A vendégek 27 ponttal a kilencedik helyen állnak a bajnokságban, az Olimpia 49 ponttal az első.

- Két lépésre vagyunk a második ligától, ezt a lehetőséget ki kell használnunk, és én biztos is vagyok a győzelemben. A fiúk nagyon komolyan készültek a héten, bennünk is tudatosult, hogy milyen nagy lehetőség előtt állunk. A közönségre is számítunk, hiszen nemcsak magunknak játszunk, a szurkolóknak is, és örömet akarunk szerezni nekik a feljutással – nyilatkozta a vezetőedző.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: