2010-02-07 17:37:16• hírek • Szatmar.ro

Újabb leadott győzelem, nincs érem

A VSK csapata érem nélkül tér haza Szlovákiából, miután a kisdöntőben is veszített.

Érem nélkül tér haza a Szatmárnémeti VSK csapata a Közép Európa Kupa szlovákiai négyes döntőjéről, miután a kisdöntőben a Kassa ellen is bemutatta azt a bravúrt, amit szombaton a házigazda Presov ellen: hiába vezetett a harmadik negyed közepén megnyugtatónak is nevezhető 14 ponttal (55-41), mégis elmaradt a győzelem.

Dan Fleseriu ugyanabban az összeállításban (Hardy, Povilonyte, Drahoescu, Pop és Ivan) küldte pályára a lányokat, mint tette azt egy nappal korábban, ezúttal azonban a VSK kezdett jobban és meg is szerezte a vezetést. Az első játékrész nagyon kiegyenlített csatát hozott, a végén mégis a szatmáriak lehettek elégedettebbek (22-21).

A második negyed az erdélyiek jutalomjátékát hozta, főleg a végén 31 pontig jutó Hardy játszott remekül, így a VSK ezt a játékrészt 25-18-ra nyerte meg.

Sőt, a harmadik negyedben már 55-41-re is vezettek a szatmáriak, ekkor azonban ismét beállta a krach: a Kassa, amely a csoportkörben 93-77-es vereséget szenvedett Szatmáron, magára talált, felzárkózott, majd az utolsó negyedben -némi bírói hátszéllel - elsöpörte a VSK-t. Az utolsó játékrészt 30-13-ra hozták a szlovákok, aminek köszönhetően érdemtelenül nagy, 15 pontos vereségben szaladt bele a romániai gárda (89-74).

Kassa - Szatmárnémeti VSK 89-74
A VSK pontszerzői: Hardy 31, Cl. Pop 17, Pavel 12, Pricop 5, Povilonyte 4, Drăgoescu 3, Diatta 2

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: