2019-09-07 07:21:47• hírek • Bede Emőke

Újabb közlekedési baleset: ez alkalommal Szatmárnémeti bejáratánál történt karambol

A helyszíni képeket köszönjük a Szatmár.ro olvasójának.
A helyszíni képeket köszönjük a Szatmár.ro olvasójának.

Közlekedési balesettel indult a hétvége Szatmárnémetiben: egy személyautó és egy kamion ütközött össze a városból kivezető Károlyi úton, a körgyűrű építkezési területe közelében.

A 8 óra környékén bekövetkező balesetet egy 32 éves szatmári férfi okozta, aki az általa vezetett teherautóval szeretett volna balra kanyarodni, viszont nem volt kellőképp körültekintő, ezért összeütközött egy, a szemközti sávban szabályosan közlekedő személyautóval. Az 58 éves szamosdobi férfi fájdalmakra panaszkodott, ezért a helyszíni ellátást követően a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállították. A rendőrség úgy a kamion vezetőjét, mint a személyautó sofőrjét alkoholszondás tesztnek vetette alá, ezek eredménye mindkét esetben negatív lett. A hatóság az orvosi szakjelentés függvényében gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indíthat eljárást.


A baleset következtében az úttestre motorolaj és üzemanyag került, ezek eltávolításához a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség segítségét kérték. A forgalom hosszú perceket csak akadozva haladt.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: