2009-03-26 17:16:36• hírek • Szatmár.ro

Újabb kosaras győzelem

Hozta a papírformát a Szatmárnémeti VSK első osztályos női kosárlabda csapata, amely csütörökön kora délután minden megerőltetés nélkül 39 pontos győzelmet aratott Bukarestben a Sportul Studentesc ellen.

A szatmáriak győzelméhez még úgy sem férhetett kétség, hogy a VSK kosárkirálya, az amerikai Graham mindössze 8 percet játszott a mérkőzésen. Így a korábban csak csereként lehetőséget kapott kosarasok is szóhoz jutottak, de ez sem veszélyeztette a fülényes VSK-sikert.

A szatmári lányok keddig pihenhetnek, mikor megkezdik a felkészülést a rájátszásra, amelyben a címvédő Araddal játszanak. Az április 11-én kezdődő play-off első mérkőzése előtt hatodikán a VSK lányai közül néhányan az Alexandrián rendezendő All Star gálán is részt vesznek.

A osztály, 26. forduló: Sportul Studentesc-Szatmárnémeti VSK 36:75 (8:26, 12:21, 10:14, 6:14). A szatmári pontszerzők: Claudia Pop 25, Monica Urse 12, Laura Dragoescu 11, Andreea Nems 10, Adriana Pricop 8, Cherisse Graham 4, Mészáros Izabellla 3, Czukor Tünde 2. Játszott még: Cristina Motişan.

A VSK kosarasai a play-offra várnak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: