2013-05-21 12:08:01• hírek • Póti Orsolya

Újabb koncerttel segítenek a súlyos beteg festőművésznőnek

Jótékonysági koncert helyszíne lesz május 31-én, péntek délután a Szatmárnémeti Művészeti Múzeum, a Vécsey-ház udvara.

Ezzel a koncerttel a szatmárnémeti D Ø T S együttes egy súlyosan beteg szatmári festőművésznek, Olar Ramona Iuliának próbál segítségére sietni. A művésznő és családja támogatására már egy héttel ezelőtt is rendeztek koncertet, akkor a Percution Duo, a Jazz Waves Trio, a 4Ever szórakoztatta a közönséget.

Olar Ramona Iulia 1963. február 22-én született, Szatmáron élő festő- és költőnő. Két évvel ezelőtt egy ritka, súlyos betegség támadta meg: kétfázisú áttétes synovialis sarcoma (sarcom sinovial bifazic metastazic). Ez egy rákbetegség, ami egy lábdaganattal indult, de már a tüdején is áttét van.

Az állapota folyamatosan romlik, szinte már tehetetlen. Férje és hat éves kisfia vele együtt szenvednek. Az orvosok nem sok jóval biztatják a családot, egyetlen reményük a VOTRIENT nevű gyógyszer, amit külföldről tudnának beszerezni havonta 4500 euróért.

A május 31-én, pénteken 19 órától kezdődő jótékonysági koncert célja, hogy a bevétellel hozzájáruljon ehhez az összeghez. A szervezők minden érdeklődőt és segíteni vágyót szeretettel várnak a különlegesnek ígérkező rendezvényre.

Egy belépőjegy ára 10 lej.

Adományt küldhetnek a következő számlaszámra is:
Balogh Francisc Edmund 
Banca ING Contul RO29INGB0000999903586576 
SWIFT: INGBROBU

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: