2011-06-10 15:59:28• hírek • Szatmár.ro

Újabb kismamákat mutatunk be

Ismerkedjen meg a babaváró pocakszépségverseny első két jelentkezőjével.

Nem ritka dolog, hogy a babát váró pár fotókkal dokumentálja a kismama pocakjának a növekedését, a baba világra jöttét követően ezek szép emlékek lesznek az egész családnak. A Szatmár.ro várandós mamák pocakos képeivel rendez szépségversenyt, amelyen olyan értékes nyereményekhez juthatnak a kismamák, amelyeknek igazán nagy hasznát veszik majd a terhesség ideje alatt illetve a kis pocaklakó világra jötte után.

A pocakszépségverseny díjai:

Az első helyezett díjai: egy 1500 lej értékű, a Primul zambet webáruház, az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának az oldaláról szabadon választható babakocsi, a terhesség egész időtartamára szóló kismamatorna bérlet és a szülés után egy havi korlátlan aerobik vagy fitnesz bérlet  a Primagym aerobik cycling es fitness központ félajánlásával.

A második helyezett díjai: egy 200 lej értékű vásárlási utalvány a Primul zambet webáruház, az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának felajánlásával, továbbá egy 10 alkalmas kismamatorna bérlet és szülés után egy egyhavi, 14 alkalmas aerobik vagy fitneszbérlet a Primagym aerobik cycling és fitness központ felajánlásával.

A harmadik helyezett díjai: egy 100 Lej értékű  vásárlási utalvány a Primul zambet webáruház, az X-lander termékek kizárólagos romániai forgalmazójának felajánlásával, továbbá egy 6 alkalmas kismamatorna bérlet és szüles után egy egyhavi, 8 alkalmas aerobik vagy fitnesz bérlet  a Primagym aerobik cycling es fitness központ félajánlásával.

A szépségverseny fő támogatójának, a Primul zambet webáruháznak egyébként Szatmárnémetiben van a székhelye, ahol a fődíjat megcélzók is megnézhetik a választékot az Unirii utca 6 szám alatti bemutatóüzletben.

A versennyel kapcsolatos egyéb tudnivalókról ezen a linket olvashat!


Bakos Blanka nyolc hónapos terhes
Bakos Blanka nyolc hónapos terhes


Frigy Janka a terhesség kilencedik hónapjában van
Frigy Janka a terhesség kilencedik hónapjában van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: