2019-09-03 12:04:42• hírek • Bede Emőke

Újabb kiskorú tolvajt kerített kézre a nagykárolyi rendőrség

A hétfői nap során a nagykárolyi rendőröknek sikerült elfogni azt a mindössze 14 éves fiút, aki meglopott egy strandoló nőt – tájékoztatta szerkesztőségünket a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.

A 42 éves, Lukácsfalváról származó nő bejelentése szerint vasárnap, strandolás közben ismeretlen tettesek ellopták a mobiltelefonját és pénzét, ezzel kb. ezer lejes kárt okozva neki. A rendőrség által lefolytatott nyomozás hamar eredményt hozott, hétfőn az egyenruhások már elő is állították a fiút, akinél úgy a telefont, mint a pénzt megtalálták, így azokat vissza is tudták szolgáltatni jogos tulajdonosának. A rendőrség bűnügyi eljárást indított az ügyben.


Bolti lopás Szatmárnémetiben

Kedd hajnalban, nem sokkal 3 óra után a szatmári rendőrségnek sikerült elfognia azt a 42 éves férfit, aki pár perccel korábban egy szatmári boltba tört be. A tájékoztatás szerint a gyanúsított betörte az üzlet ablakát, odabent több mindent is magához vett, majd elillant. Pechére a rendőrségnek rekordidőn belül sikerült elfognia a férfit, akinél meg is találták az ellopott értékeket. A rendőrség az ügyészség irányításával minősített lopás miatt indított eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: