2007-03-31 12:50:31• hírek • Tamás Jakab

Megmérettetés a Hám Jánosban

 Ma rendezték meg a Vidám Versek Versmondó Versenyét.

Ma reggel 9 órakor a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont dísztermében kezdetét vette a Vidám Versek Versmondó Versenye.

A megmérettetésen rengeteg iskolás gyermek vett részt, akik különböző kategóriákban versenyeztek egymással. Reggel 9 órakor az I-IV. osztályosok kezdték a versmondást, ami egészen 10 óra 30 percig tartott. Ezt követően a zsűri visszavonult és több mint egy órán át tanácskozott. Eközben a gyermekek unatkozásának elkerülése végett kézműves foglalkozást és filmnézési lehetőséget biztosítottak. Az eredmény kihirdetésre 12 órakor került sor. Közben a közönség meghallgathatott egy gyermekek által előadott zenés műsort is, mely szinte mindenki tetszését elnyerte. A megmérettetésre érkeztek iskolások többek között Zsibóról, Csengerből, Szilágysomlyóról, Lázáriból, Aradról, Felsőbányáról, Túrterebesről, Kézdivásárhelyről, Nagykárolyból, és persze Szatmárnémeti is több diákkal képviseltette magát.

Az eredményhirdetés és díjkiosztó után közös ebéd következett a Hám János ebédlőjében. 2 órától veszi kezdetét az V-VIII. osztályosok versenye. Délután 4 órakor a IX-XII. osztályosok következnek majd. Számukra 6 órakor jön el az eredményhirdetés ideje. Ezt követően este 7 órától vacsora következik a Szent Alajos Konviktusban.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: