2017-05-06 09:01:59• hírek • Szatmár.ro

Újabb kiállítás nyílt az Art Hack szervezésében

Olaszországból is érkeztek képzőművészeti alkotások a péntek este megnyitott tárlatba.

Az Art Hack olyan művészekből álló csoport, amely igyekszik felkutatni azokat, akik kiállításon szeretnék bemutatni munkáikat Szatmárnémetiben. Olyanokat keresünk, akik még tanulják a képzőművészetet, vagy már befejezték tanulmányaikat, itthon vannak, vagy visszajönnének, akik nem ide valósiak, mégis szeretnék itt megmutatni tehetségüket.

A péntek késő délután a Vintage Caféban megnyitott és két héten keresztül látogatható tárlatra Péterfi Ágnes egyenesen Bariból (Olaszország) hozta el különleges festményeit, amelyeket "cérnával fest", ezzel a különleges technikával hozta létre egyedi stílusát, amelyben ötvözte a festészetet a textil világával.

Leonte Gabriella, Chereches Alexandra és Bába Anita még a kolozsvári Képzőművészeti és Formatervezési Egyetemen tanulnak grafika szakon. Gabica személyes jellegű lenyomatokat mutat be, Alexandra és Anita grafikáikkal varázsolják el a nézelődőt.

A legifjabb kiállító, Erdei Máté - aki még a szatmári Művészeti Líceumban tanul -  is bemutatja rajzait, amelyek mély és elgondolkodtató üzenettel bírnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: