2015-02-10 16:06:23• hírek • Szatmár.ro

Tűzeset Avasújfaluban, személyi sérülés nélkül

Nem történt személyi sérülés hétfői avasfelsőfalui tűzesetnél, a családi ház raktárhelyiségének tetőszerkezete azonban leégett.

A hétfő esti órákban riasztották a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársait egy avasfelsőfalui tűzesethez. Mint kiderült, egy családi ház raktárhelyisége kapott lángra. Az avasfelsőfalui tűzoltóság munkatársai és a helyi önkéntes tűzoltók a helyszínre érve egyértelműen megállapították, hogy a lángok a nem szakszerűen felszerelt és nem hőszigetelt kémény miatt csaptak fel, így könnyen lángra kaptak a közelében lévő faanyagok.

A raktráhelyiséget egyébként nyárikonyhának berendezett helyiségként is használták. Bútorok kaptak lángra és körülbelül 120 négyzetméteren megrongálódott az épület tetőszerkezete. Szerencsére, személyi sérülés nem történt.

A szakemberek ismételten arra kérik a lakosságot, hogy a hasonló balesetek elkerülése érdekében fokozottan tartsák be a fafűtésű szerkezetek biztonsági előírásait: megfelelő műszaki állapot, a kémények karbantartása,

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: