2013-11-07 13:02:37• hírek • (x)

Újabb kedvezmény az Imago Shopnál

Vásároljon modern dizájnú, elegáns ajtólapokat most akciós áron az Imago Shopban!

Az Imago Shop már több éve a szatmáriak legmegbízhatóbb partnere, ha bejárati vagy beltéri ajtók beszerzéséről van szó. Magánszemélyek lakásaiban, irodákban, közintézményekben, szállodákban találkozhatunk a cég által széles választékban forgalmazott nyílászárókkal. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki vásárlóik igényeit, hiszen itt klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálunk.

Az Imago Shopban most újabb akció várja a vásárlókat: a Porta Stil termékcsalád kitűnő minőségű ajtólapjaira 10 százalékos kedvezményt adnak, már egyetlen darab vásárlása esetén is.

Hogy miért érdemes kihasználni ezt a lehetőséget? Mert a most akciósan eladásra kínált ajtólapok az átlagosnál jobb minőséget képviselnek. Fejlett ellenállásúak, azaz tartósabbak, jobban ellenállnak például a horzsolódásnak. Emellett jó hangszigetelők és ami nem utolsó szempont: elegánsak, modern megjelenésűek, így a magas elvárású vásárlók is találnak kedvükre való termékeket a Porta Stil termékei között.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a beltéri ajtók egyfajta karaktert adnak lakásunknak, ugyanúgy mint a bútorzat vagy a falak festése. A minőségi, jól kinéző ajtólappal ellátott nyílászárók a lakás díszei lehetnek - tehát mindenképp érdemes benézni a Closca sugárút 22 szám alatt található üzletbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: