2011-06-09 09:00:51• hírek • www.blikk.hu

Stohl fizet áldozatainak

Stohl András már tavaly több millió forintot utalt át az összetört kocsikért, de két napja sok százezres fájdalomdíjjal vigasztalta sértetlen áldozatait is, Pali bácsinak pedig életjáradékot ajánlott fel.

Stohl András nemcsak hogy megbánta tavaly májusban ittasan okozott közúti balesetét, amiért most 2 év 4 hónapos börtönbüntetés lebeg a feje felett, de egy esztendeje fizet is, mint a katonatiszt. Eddig már több milliónál tart Stohl, és ha Kaincz Pál – aki a bíróságon megbocsátott a színésznek – családjával elfogadja a kártérítési per nélkül felajánlott fájdalomdíjat, még hosszú évekig fizethet Buci.

– Pali bácsinak kétféle ajánlatot is tettünk, azonkívül, hogy a gépkocsijában keletkezett kárért már tavaly átutalt ügyfelem 1 millió 530 ezer forintot. Most a fájdalmakért és az elviselt negatív hatások miatt, 2,5 milliós egyösszegű vagy 1 millió forintnyi készpénz mellé havi 40 ezer forintos életjáradékot ajánlottunk fel. Két napja pedig összesen 730 ezer készpénzt stresszdíjként adtam át a másik összetört autó utasainak – mondta a színész ügyvédje, Ruttner György.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: