2011-08-08 09:05:53• hírek • www.blikk.hu

Újabb károsult követel pénzt Stohltól!

Nem sérült meg, de az egyik autóban ült.

Egy blog írója, Szabó László ismerősével ugyancsak kártérítést vár Stohl Andrástól, mivel a balesetben összetört egyik autóban utaztak. Igazságtalannak tartják, hogy a színész és ügyvédje szerint Pali bácsin kívül mindenkivel megegyeztek, és kifizették a felajánlott „stresszdíjat" – velük azonban még csak tárgyalni sem kezdtek.

Mint azt a Blikk megírta, tavaly május 8-án Stohl András hazafelé tartva ittasan balesetet okozott. Kocsijával két autónak is nekiment. Egyikben Kaincz Pál és lánya ült, a másikban öten utaztak. Míg Pali bácsi súlyos sérülést szenvedett, és 12 millió forintos kártérítést vár lányával, a Škoda utasaival a színész ügyvédje szerint megegyeztek.

– Ruttner György azt állította, hogy az idős bácsin, Kaincz Pálon kívül minden sértettnek stresszdíjat fizettek. Nem tudom, hogy ez mennyi pénzt jelent, de nekem és egy másik utastársamnak egy fillért sem adtak – magyarázta Szabó. –  Két hónapja próbáltam felvenni a kapcsolatot Stohl András ügyvédjével, aki a mai napig nem válaszolt. A rendőrségen és a bíróságon is tanúskodtam, soha egy bántó sort sem írtam az üggyel kapcsolatban, de szeretném, ha tisztán látna mindenki az ügyben. Engem is ért stressz, ezért úgy gondolom, ugyanakkora öszszeg jár nekünk is, mint a másik három utasnak, akiket maguktól megkerestek – fejtegette Szabó László.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: