2009-01-02 19:51:02• hírek • Szatmár.ro

Újabb jelentkezők

A Szatmár.ro december elején indította el a „Szatmár.ro legszebb olvasója" versenyt. A versenyre való jelentkezés már lezárult, a jelöltek bemutatása viszont folytatódik.

A Szatmár.ro szépségversenyén tizenhat évet már betöltött csinos hölgyolvasóink szállhattak versenybe a megtisztelő „Szatmár.ro legszebb olvasója" címért, illetve az értékes tárgynyereményekért. A verseny első szakasza, vagyis a jelentkezés december 31-én lezárult, azonban most folytatódik a jelentkezőket bemutató cikksorozatunk.

A verseny legszebbjét olvasóinknak kell majd kiválasztaniuk, kizárólag rajtuk múlik, ki lesz a Szatmár.ro legszebb olvasója.  Eddig összesen tizenöt bájos hölgyet mutattunk be, most újabb öt jelentkezőt ismerhetnek meg olvasóink, így már a voksolás indulása előtt kaphatnak egy kis ízelítőt a verseny hangulatából. Következzen újabb öt benevezett hölgy:

Kiss Maria (Marcsika) - 18 éves szatmárnémeti lány. A szűz jegyében született, szabadidejében olvas, internetezik. Jelenleg a szatmárnémeti Közgazdasági Iskolaközpont tanulója és szeretne minnél hamarab túl lenni az érettségin.

Ilonczai Csilla - 18 éves, a Szatmári Reformatus Gimnáziumba diákja.Az ikrek jegyében született, szeret focizni, bulizni és internetezni.

Res Brigitta - 18 éves szatmárnémeti lány. Szabadidejében legszívesebben sportolni szeret.

Lénárd Izabella - 18 éves szatmárnémeti lány. Jelenleg a szatmárnémeti Közgazdasági Iskolaközpont tizenkettedik osztályos tanulója és könyvelőséget tanul. Szeret olvasni, kirándulni, filmeket nézni, zenét hallgatni, inernetezni, focimeccset nézni, playstation3 játékokat játszani stb.

 

Csekme Orsolya - 29 éves, két gyönyörű kisláy édesanyja. Szeret utazni, szabadidejének minden egyes pillanatát megpróbálja a családjával tölteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: