2007-10-10 19:23:47• hírek • István Löchli

Újabb iskolabuszok érkeznek

 Remélhetőleg a harmadik alkalommal meghirdetett versenytárgyalás már eredményes lesz.

 Nemsokára újból meghirdeti a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség az iskolabuszok beszerzésére kiírt versenytárgyalást, melyet november 15-én már harmadik alkalommal fognak megrendezni.

Az állami támogatásból vásárolt iskolabuszokat a nyertes cégnek maximálisan december 20-ig kell leszállítni, hogy a tanfelügyelőség időben ki tudja fizetni.
Amennyiben nem költik el év végégig a már megkapott támogatást, vissza kell szolgáltatni a tanügyminisztériumnak és újból meg kell pályázni azt. Amint azt Kónya László főtanfelügyelő helyettes a Szatmár.ro-nak elmondta, a harmadik liciten nagy esély van arra, hogy sikeres lesz a versenytárgyalás, ugyanis eddig öt cég jelentkezett, közülük pedig hárman meg is vásárolták a tenderfüzetet.
Az észak-nyugati régiónak összesen 137 iskolabuszt vásárolnának, melyből Szatmár megye 20 darabot kapna. Hogy mely tanintézetek kapják meg az új iskolabuszokat, azt még nem tudni, de elbírálásnál a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség több szempontot is figyelembe fog venni, elsősorban a tanintézet gyereklétszámát, hogy rendelkeznek már iskolabusszal, és azt is, hogy amennyiben van, milyen műszaki állapottal rendelkezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: