2010-10-06 16:30:27• hírek • Szatmar.ro

Egy elképesztő sarkazásos gól Észak-Írországból

Burrows az európai szezonkezdet gólját szerezte.

A nagy videómegosztóknak hála a lelkes futballszurkoló szinte valamennyi pontvadászat eseményeibe belekukkanthat, Máltától Grönlandig, Görögországtól Észak-Írországig. Ezúttal a Glentoran - Portadown bajnokin esett mesés találat miatt az észak-írekről láthatunk néhány filmkockát.

Az ország egyik legeredményesebb csapata, a Glentoran (24 bajnoki cím) az észak-ír Premier League legutóbbi fordulójában a négyszeres bajnok Portadown együttesét látta vendégül. Bár a hazaiak a negyedik, a vendégek pedig a 10. helyen állnak a tabellán, sokáig úgy tűnt, a két csapat megosztozik a három ponton.

Jött aztán a 92. perc, valamint Matthew Burrows, aki valami káprázatos mozdulattal mattolta David Miskellyt, a vendégek kapusát. Érdekességképpen, Burrows-nak ez volt az ötödik idei meccsén a harmadik gólja, úgy, hogy valahányszor csereként állt be.

Nem ez mellesleg a legfájóbb, Glentoran ellen elszenvedett 1-0-ás vereség a Portadown történelmében: 2000-ben címvédőként szintén ilyen arányban maradtak alul az Észak-Ír Kupa döntőjében.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: