2018-05-21 09:39:41• hírek • Oszkó Viktória

Újabb indok, hogy miért ne hagyd ki a Városnapokat!

Tedd szabaddá május utolsó hétvégéjét, ugyanis a magyar rockzenei élet legendás, több évtizede töretlen népszerűségnek örvendő bandája, az Edda is színpadra áll az idei Városnapokon!

Hogy miért nem érdemes kihagyni? Több oka is van. Számtalan nagy sláger, amiket álmunkból felkelve is kívülről fújunk, sokak fiatalságát meghatározó dalok, amelyek a mai napig a fülünkben csengenek és jó emlékeket hoznak elő. Már csak ezért is ott a helyünk az Edda koncertjén május 27-én, vasárnap este.


Ha ez nem lenne elég meggyőző érv, Pataky Attila, az együttes frontembere külön a szatmári rajongóknak készített személyes videóüzenetet, hogy minél több embert hozhasson össze a nagyszínpad előtt.


Idén egyébként huszonkettedik alkalommal szervezik meg a városnapokat Szatmárnémetiben. 2018-ban is ugyanaz a cél vezérelte a szervezőket: kulturált és minőségi szórakozást kínálni a szatmáriaknak.


Az elmúlt évben kapott pozitív visszajelzéseket és építő jellegű kritikákat szem előtt tartva alakították ki az idei programot, így most is két színpadon lépnek majd fel az előadók, zenekarok és tánccsoportok, az Október 25. és a Szabadság téren. Részletesebb programleírást az alábbi linkre kattintva érhetsz el.


Most pedig induljon a hagolódás, nézd meg te is, mit üzen nekünk Pataky Attila!


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: