2018-10-05 09:37:24• hírek • Bede Emőke

Újabb illegális bevándorlók - Ezúttal Szárazberek közelében

Azt követően, hogy nemrégiben Atya közelébe három illegális bevándorlót csíptek nyakon, most újabb esetről számolt be a határrendészet.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény szerint a határrendészet munkatársai Szárazberek közelében két férfira lettek figyelmesek, akik egy kukoricaföldön próbáltak meg elrejtőzni. Az egyenruhások azonnal előállították őket, s hogy illegális bevándorlókról van szó, azonnal kiderült, ugyanis egy szót sem tudtak románul. Pár perccel később a járőröző egység megtalálta harmadik társukat is, aki a környező bokrokban próbált meg elbújni a vizslató tekintetek elől. Mindhármukat a határrendészet székhelyére szállították további vizsgálatok céljából.
 

Mint kiderült, a férfiak Grúziából származnak, 30 és 44 év közöttiek. Ezen felül mindegyik rendelkezett elektronikus útlevéllel és Lettországban kiállított jogosítvánnyal, ám ezekről megállapították, hogy csak ügyes hamisítványok. A hatóság illegális határátlépési kísérlet és okirat-hamisítás miatt indított eljárást, a férfiakat pedig átadták a Szatmár Megyei Bevándorlási Hivatalnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: