2014-09-29 11:11:24• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb idegenbeli vereség, ezúttal Nagyváradon

Második idegenbeli fellépésén második vereségét szenvedte el a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabda-csapata a másodosztályú román bajnokság B csoportjának harmadik fordulójában. A nyitónapon Kolozsváron három góllal elveszített meccs után ezúttal egy újabb erdélyi nagyvárosban, Nagyváradon maradtak alul a fiúk két góllal, 32-30 arányban.

A mérkőzés végig kiegyensúlyozott küzdelmet hozott, ezt bizonyítja, hogy a szünetben egyenlő volt az állás - 17-17-tel vonultak pihenőre a játékosok. A hazaiaknak aztán a második félidőben sikerült vendégeik fölé kerekedniük.

Mindez másként is alakulhatott volna, ám a szatmáriak négy büntetőt is elpuskáztak: Oláh kétszer, Axinia és Clipea pedig egy-egy alkalommal célzott rosszul a hetes pontról. A VSK leggólerősebb játékosa Axinia volt, aki nyolc gólig jutott.

A Kolozsváron elszenvedett 36-33-as vereség és a Craiova elleni hazai 37-30-as győzelem utáni újabb vereséget követően a VSK a 14 fős csoport 8. helyén áll. Nicolae Istrate tanítványai a következő fordulóban ismét idegenben lépnek pályára: október 4-én a Temesvár vár rájuk.

Nagyváradi VSK - Szatmárnémeti VSK 32-30 (17-17)
A szatmári pontszerzők:
Axinia (8 gól), Morar (6), Clipea (5), Muresan (4), Olah (3), Mates és Ungar (1-1).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: