2017-08-26 13:19:08• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb hideg zuhany idegenben, két gólos vereség Balotesti-en

fotó: .ilfovsport.ro
fotó: .ilfovsport.ro

Elszenvedte szezonbeli második vereségét az Olimpia labdarúgó-csapata, miután a második osztály ötödik fordulójában szombat délben 2-0 arányban kikapott a Balotesti otthonában. Egy büntető és egy kontra hozta meg a három pontot a hazaiak számára.

A szatmári védelem figyelme mindkétszer a játékrész derekán hagyott ki. A 36. percben büntetőhöz jutottak a hazaiak, amit Alin Patrascu magabiztosan értékesített. A kegyelemdöfést Danut Ciubuc adta meg a 77. minutumban, amikor tökéletesen befejezett egy pontosan végigvitt kontrát.

A Metaloglobus elleni bukaresti győzelmet követően immár másodszor szenved vereséget az Olimpia idegenben úgy, hogy gólt sem szerez. Ezzel a sárga-kékek maradnak a tabella 13. helyén, míg a Balotesti a 16. pozícióban áll. Selymes Tibor alakulata szombaton az Afumati ellen javíthat – ezúttal hazai pályán.

Balotesti – Olimpia 2-0
gólok:
Patrascu (36., 11-es), Ciubuc (77.)
Az Olimpia összeállítása:  Florin Muntean - Ionuţ Hlinca, Paul Copaci ( 68. Ben Khalifa Chenyn ), Vasile Pop, Romario Rus, Ciprian Duruş (58. Cosmin Bura ), Bogdan Miholca, Olivier Lusamba, Florin Mureşan (csk.), Ciprian Brata, Ayoub Saadaoui (39. Tamás Szász)
Cserék: : Marius Şuta - Sergiu Jurj, Darius Lukács,, Cosmin Bura, Angelo Cocian

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: