2018-06-11 08:27:12• hírek • Bede Emőke

Újabb heves vihar: fák dőltek ki, tetők röpültek le

Az elmúlt időszakban Szatmárnémetit sújtó viharok mindegyike komoly károkat okozott, s ez alól nem számít kivételnek a vasárnap esti sem.

Hogy az égiháború nem vonul el kíméletesen, sejteni lehetett, ugyanis a meteorológiai szolgálat riasztást adott ki, de a fekete felhők látványa sem ígért sok jót. A sejthető pedig be is igazolódott, ugyanis ismét tömbház tetejét szaggatta le, illetve fákat döntött ki a viharos erejű szél.



 

A Szamos-piac közelében álló tömbház tetejéről több darabban emelte le a fémlemezt a szél. Ezek egy része a földön landolt, a másik része viszont fennakadt az épület oldalán futó kémény miatt. A helyzetet végül a tűzoltók közbelépése oldotta meg, akik kosarasemelővel felszerelt autóval érkeztek a helyszínre. A műveletet viszont igencsak megnehezítette az akkor még mindig erősen fújó szél.
 

A másik veszélyes helyzet pedig a Brandusa utcában alakult ki, ahol a szél egy fát csavart ki tövestől, majd ráborította azt a mellette parkoló autókra. Hétfő reggelre a fát felvágták apróbb darabokra, vélhetőem hamarosan elszállítják. 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: