2019-03-18 13:38:28• hírek • Bede Emőke

Újabb hatalmas segítséget kapott a részteleki család

Biztosan olvasóink is emlékeznek még arra a szörnyű esetre, miszerint február 2-a hajnalban egy család otthona szinte porig égett a Szatmár megyei Részteleken. A gyermekek és a szüleik tehetetlenül nézték végig, miként válik a ház, az életük a földdel egyenlővé.

Megyénk lakói nem egyszer bizonyították már be, hogy ha kell, hegyeket megmozgató összefogással segítenek a bajba jutott embertársakon. Nem volt ez másként ebben az esetben sem. Voltak, akik ruhával, élelmiszerekkel, tisztálkodási szerekkel és egyéb használati tárgyakkal támogatták a hétgyermekes családot, mások lehetőségiekhez mérten pénzadománnyal járultak hozzá Kajtárék talpra állásához. Mindezeknek köszönhetően az édesanya március elején aláírta a szerződést, mellyel családja feje fölé újra tető került, az adományokból ugyanis egy új házat vásároltak.



Nos, egy újabb jó hírrel számolhatunk olvasóinknak. A család egy újabb támogatóra talált: legutóbb nem más, mint a Lebada sietett a segítségükre, ugyanis a frissen megvásárolt ingatlan alapos felújításra szorul. Az építőipari és szaniter termékeket árusító cég nem hazudtolta meg önmagát, egy minden igényt kielégítő fürdőszoba megvalósítását lehetővé tevő csomagot adományoztak a családnak.


„A közösségi oldalon láttuk a felhívást, s kötelességünknek éreztük, hogy segítsünk nekik. Szerencsére abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy támogathatjuk a szükségben levő családokat, így visszafizetve a szatmáriak belénk vetett hitét. Úgy gondolom, hogy az egész üzleti szférának hozzá kellene járulnia a társadalmi felelősségvállaláshoz, főként akkor, ha ilyen rendkívüli helyzetekről van szó” -mondta el a Lebada képviseletében Cristian Pasca.


A 27 éves múlttal rendelkező szatmári cég többek között fürdőkádat, mosdókagylót, tükröt, wc-kagylót és falfestéket is ajándékozott a családnak, akiknek igencsak nagy szüksége van minden segítségre, hiszen a hónap elején megvásárolt ház alapos felújításra szorul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: