2019-05-14 11:17:41• hírek • Bede Emőke

Újabb hármas autóbaleset történt a Hegyi úton

Fotó: Info Trafic Satu Mare
Fotó: Info Trafic Satu Mare

Azt követően, hogy kedden reggel súlyos, három autót érintő baleset történt a Hegyi úton, nem sokkal dél után újabb közúti incidens színhelyévé vált a város ezen forgalmas útszakasza.

Az elsődleges információk szerint egy taxis szeretett volna a Hegyi útról bekanyarodni a Carpati II. lakónegyedbe, ám a manőver során nem volt kellőképp körültekintő, és belehajtott egy másik személyautóba. Sajnos egy teherautó is épp ekkor érkezett az egyik sávban, s hiába igyekezett lassítani, az egyik kocsival történő ütközést már nem tudta elkerülni.


Szerencsére ez korántsem volt olyan súlyos baleset, mint a reggeli, személyi sérülésekről ugyanis egyelőre nem érkezett híradás. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.


Emlékeztető: A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője a kedd reggeli incidenssel kapcsolatban közölte: a balesetet az az 56 éves taxis okozta, aki nem adta meg az elsőbbséget a szemből szabályosan érkező személyautónak, melyet egy 20 éves férfi vezetett. Az első ütközést követően a taxi még egy haszongépjárműnek is nekicsapódott. Hozzátették: csak a taxist és a fiatalembert kellett kórházba szállítani, a platós autóban senki nem sérült meg. Az autóvezetőket még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett mindhárom esetben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: