2012-12-03 08:50:22• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb halálos közlekedési baleset Szatmár megyében

A túlzott sebesség miatt egy 21 éves fiatalember az életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek Apa közelében.

Újabb halálos közlekedési baleset történt Szatmár megyében az elmúlt hétvégén: a túlzott sebesség miatt egy 21 éves fiatalember az életét vesztette. További két személy súlyos, három pedig könnyebb sérüléseket szenvedett - utóbbiak közé tartozik a gépjármű vezetője is.

A 31 éves Cornel M. december elsején, azaz szombat késő este 23.00 óra körül a DN C1 jelzésű országúton haladva Apa település közelében a nagy sebesség miatt elveszítette uralmát személygépkocsija fölött. A gépjármű átsodródott a szemben lévő sávra, majd az árok martjának csapódott és felborult.

A baleset következtében a 21 éves Daniel B. az életét vesztette. További két személy, a 25 éves Stefan M. és a 18 éves Mihai B. súlyos, a gépkocsi vezetője valamint a 29 éves Ioan M. és a 25 éves Gheorghe C. könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínelő rendőrök alkoholtesztnek vetették alá a sofőrt és tovább folytatják a baleset konkrét körülményeinek felderítését.

Az idei esztendőben immár harmincan vesztették életüket Szatmár megye közútjain különböző közlekedési baleset következtében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: