2018-10-01 10:20:37• hírek • Bede Emőke

Újabb halálos baleset a Facebook-élőzés miatt

Fotó: observator.ro
Fotó: observator.ro

Az utóbbi hónapokban több olyan balesetről is beszámoltunk, melyeknek elsődleges oka a vezetés közbeni Facebook-élőzés volt. 

Az újabb baleset vasárnap, Craiova város egyik utcáján történt, az áldozat pedig Daniel Radu, a Para klán tagja, akit a helyiek csak Bicskaként emlegettek. A férfi egyedül utazott Porsche Cayenne típusú autójában, s közben a legnépszerűbb közösségi oldalon élőben közvetítette az utat -számol be róla az observator.ro. Egy adott pillanatban elvesztette irányítását az amúgy is túlzott sebességgel haladó gépkocsi felett, leszaladt az útról, majd nekihajtott egy villanyoszlopnak. A pózna azonban nem tudta megállítani a drága autót, a Porsche ugyanis ezt követően letarolt még két kerítést, majd egy ház udvarán állt meg.
 

A 48 éves férfi az ütközés során kirepült az autóból és még a helyszínen életét vesztette. Már a mentők sem tudták visszahozni az életbe, csupán a halál beálltát tudták megállapítani.. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást az ügyben -közölte a Dolj Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: