2010-08-02 15:13:06• hírek • Szatmar.ro

Halálos közúti baleset

Az elmúlt két nap két súlyos közúti baleset is történt megyénkben. A figyelmetlenségnek, a meggondolatlan gyorshajtásnak halálos áldozatai is voltak.

Túrterebesen a 23 éves C. Vasile nagytarnai lakos vasárnap okozott közúti balesetet Audi személygépkocsijával. A túlzott sebesség miatt elvesztette gépjárműve feletti uralmát és az úttestről lesodródva elütötte a járdán szabályosan közlekedő F. Gábor helyi lakost és ennek hat éves kisfiát. Az ütközés következtében mindkét gyalogos életét vesztette.
A fiatal sofőrnek ma kell megjelennie a bíróságon, hogy az esetleges előzetes letartóztatásáról döntsenek.

Szintén a sebesség miatt sodródott le az útról a ráksai V. Iulian személygépkocsijával. A 26 éves fiatalember a 19A számú országúton Peténél hajnali 3 óra 45 perckor vesztette el uralmát a jármű felett és az út jobboldalán lévő árokba borult. Az autó végül egy magánház udvarába vezető betonhídba ütközve állt meg. Az ütközés következtében két utas, az egy hónapos kisbaba valamint a 65 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett.


Ketten is áldozatul estek a nagy sebességnek
Ketten is áldozatul estek a nagy sebességnek


A rendőrség munkatársai felhívják a sofőrök figyelmét a sebességkorlátozások betartására, ugyanakkor arra is figyelmeztetnek, hogy a nyári, igen magas hőmérséklet miatt jobban oda kell figyelni, hogyan közlekedünk. Gyakoriak ebben az időszakban a közúti balesetek, amelynek következtében emberi életek mennek tönkre, a balesetet szenvedetteké, családtagjaié, és az elkövetőké egyaránt.
Egy apró figyelmetlenség miatt életeket olthatnak ki a gyorshajtók, illetve a fáradt, figyelmetlen sofőrök.


A betonhíd állította meg a személygépkocsit
A betonhíd állította meg a személygépkocsit


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: