2010-07-29 14:58:23• hírek • Póti Orsolya

Elaludt a volánnál, és épületnek ütközött

Elaludt a volánnál, és egy épületnek ütközött egy szatmári férfi. A baleset következtében a vele utazó két hölgy súlyosan megsérült.

Július 28-án, 15 óra előtt kevéssel közúti baleset történt a DN 19 A országúton Felső-Szopor községben. A szatmári származású 48 éves D. Gheorghe Mercedes típusú járművével haladt az úton, miközben elaludt a volánnál, és egy épületnek ütközött.

A baleset során a Mercedes két hölgy utasa - a 42 éves D. Mariana szatmárnémeti lakos és a 63 éves V. Viorica, túrterebesi lakos - súlyosan megsérült. A helyszínre kiérkező rendőrök elvégezték a rutin vizsgálatokat. A ügyben a nyomozás folytatódik.

Nem ez az első eset, hogy a fáradtság miatt kerülnek veszélybe emberéletek, szinte hetente találkozni ilyen hírekkel a rendőrségi tudósításokban. A rend őrei ezért arra kérik az autósokat, ne üljenek fáradtan volán mögé, illetve ha már nagyon fáradtnak ézik magukat, adják át a kormányt másnak vagy álljanak meg az út szélén egy pihenőhelyre és fél órát lazítsanak, csak utána folytassák az utat.




Elaludt a volánnál, és épületnek ütközött egy szatmári férfi Felsőszoporon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: