2010-06-15 20:48:31• hírek • Balog Anita

Gyilkosság az Octavian Goga sugárúton

Június ötödike óta nem adott életjelet magáról a 35 éves Hubac Cristian, ezért sógora a kerítésen keresztül hatolt be az Octavian Goga sugárút 5 szám alatt található ház udvarára. Mivel a házban nem találta a férfit, az udvaron folytatta a keresést, ahol az árnyékszék mögött talált rá a holttestre.

Hubac Cristian sógora kedd délután 16 óra körül ment megkeresni rokonát, aki már napok óta nem adott életjelet magáról. A házba behatolva már érezte, hogy valami baj van, mert a tévé és a dvd lejátszó is eltűnt a lakásból. Végül az udvaron, a fából tákolt árnyékszék körül érzett erős szag miatt jobban körülnézett, akkor találta meg az épület mögött a tetemet, amelyet valószínüleg az elkövető vagy elkövetők vittek a faépület mögé.

A rend őrei egyértelműen rablásra és gyilkosságra gyanakszanak, bár az eltűnt javak a rablást bizonyítják, az udvaron és a lakásban dulakodásnak nem volt nyoma. A holttest mivel előrehaladott bomlási állapotban van, első látásra nem árult el sokat a halál okáról - mondta az egyik helyszínelésnél segédkező rendőr - ezt majd a boncolás tárja fel.

A helyszínen sikerült beszélnünk a testet megtaláló sógorral is, aki elmondta: Hubac munkanélküli volt és meglehetősen gyanús ügyletei voltak. Az utóbbi időben két 19 éves fiatallal lakott együtt, akik szintén alvilági figurák voltak. Mint megtudtuk: a család régen még egy fedél alatt lakott, majd a férfi rendszeres italozása miatt kialakult viták és veszekedések miatt Hubac egyedül maradt.

A helyszínelés egészen az esti órákig tartott, a szakemberek ujjlenyomatokat vettek és minden nyomot megvizsgáltak, ami segíthet az elkövetők azonosításában.


A gyilkosságot az Octavian Goga sugárúton található épületben követhették el
A gyilkosságot az Octavian Goga sugárúton található épületben követhették el


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: