2016-03-14 16:51:20• hírek • Szatmar.ro

Újabb gyanúsítottak a mikolai gyilkosság ügyében

Lingurar Béla és Varga Cristian
Lingurar Béla és Varga Cristian

Újabb gyanúsítottjai vannak annak a tavaly szeptemberben, Mikolában elkövetett emberölésnek, amelynek egy idős nő volt az áldozata, két kamaszt pedig már az ősszel őrizetbe vettek. Az új fejlemények a gyilkos kilétét is kérdésessé teszik.

Tavaly szeptember 26-án hatoltak be a 81 éves Nagy Ilona lakásába, majd egy seprűnyéllel és egy karóval olyan súlyosan bántalmazták, hogy a néni belehalt sérüléseibe. A behatolók ezt követően szétszedték a házat, értéktárgyak után kutatva.

A rendőrség kevéssel később őriztbe is vette a gyanúsítottakat: egy 13, egy 16 és egy 19 éves kamaszt. A vád szerint a két idősebb - Lingurar Béla, Varga Cristian - követte el a gyilkosságot és a rablást, a 13 éves kislány pedig asszisztált tettükhöz.

Közel fél évvel később azonban újabb fejlemények kerültek napvilágra: az ügyészség 30 napos előzetesbe helyezett két újabb gyanúsítottat, Toma Lajos Miklóst és Lakatos Gianit. Nem hivatalos információk szerint a nyomozóhatóság legújabb feltételezései szerint előbbi követhette el a gyilkosságot is...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: