2015-02-18 15:17:03• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb gázolás történt gyalogosátjárón Szatmárnémetiben

Összesen három komolyabb közlekedési baleset történt kedden Szatmár megyében, amelyekben három személy megsérült. A legsúlyosabb Szatmárnémetiben történt, ahol ismét gyalogosátjárón gázoltak egy el szabályosan közlekedő gyalogost, ezúttal egy idős nőt.

Az eset kedd reggel 07.50-kor történt a Transilvania sugárúton. A 34 éves E. Jacint nem vette észre a gyalogosátjárón szabályosan közlekedő 77 éves nőt és Opel Combo típusú haszongépjárművével elgázolta őt. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani.

A másik baleset Avasfelsőfalu település közelében történt, ahol a Máramaros megyei Hosszúmezőről származó R. Dumitru a túlzott sebesség miatt egy kanyarban elveszítette uralmát Volkswagen Polo típusú személygépkocsija fölött és az árokba borult. A balesetben a 36 éves gépkocsivezető 11 éves kislánya kisebb sérüléseket szenvedett.

A harmadik baleset délután 19.00 óra előtt néhány perccel történt, amikor a hadadnádasdi K. Tibor Korond település határában hátulról beleszaladt egy vele megegyező irányba haladó kivilágítatlan lovasszekérbe. A balesetben szerencsére csak a gépkocsivezető szenvedett kisebb sérüléseket.

A helyszínelés során elvégzett alkoholtesztek során egyik érintett állt alkohol befolyása alatt, áll a Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatásában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: