2009-03-25 18:39:31• hírek • Szatmár.ro

Újabb fölényes VSK-győzelem

Egy pillanatig sem volt kétséges szerda délután a VSK második ligás férfi kézilabda csapatának a győzelme, hiszen a C csoportban 10 pontos előnnyel listavezető szatmáriak otthonába az utolsó előtti helyen álló Nagybányai Extrem látogatott.

A vendégek ugyan a 3. percben még vezettek 2-1-re, de ez először és utoljára fordult elő. Húsz perc után már tízzel vezetett a VSK, és negyed órával a lefújás előtt 20 gólra nőtt a szatmári előny. A végére még Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai  rátettek egy fél tucattal, és a közönség megelégedésére a végére meglett a félszázadik találat is.

A VSK a szombati fordulóban szabadnapos lesz, és vasárnap délelőtt el is utazik az aknasugatagi edzőtáborba, ugyanis a bajnokság április 22-ig szünetel. Az edzőtáborban már a május végi élvonalbeli osztályozóra való felkészülést tartják majd szem előtt.

A osztály, második visszavágó kör, 1. forduló: Szatmárnémeti VSK-Nagybányai Extrem 50-24 (23-12). A szatmári gólszerzők: Savlovschi 9, Varga 7, Oláh B. 7, Mateş 6, Suducan 5, Tomori 4, Birtalan 4, Oláh J. 3, Ardelean 2, Ferenţ 2, Teremi 1. Játszott még: Cioroiu, Costea, Kopcsák.

A képre kattintva elérhető a képgaléria

A piros mezes szatmáriaknak nem okozott gondot a nagybányai csapat

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: