2008-11-18 15:12:06• hírek • www.ma.hu

Újabb filmszerep Ganxsta Zolinak

Ganxsta Zoli kórházba került. A rappernek ugyanis elrontották az egyik tetoválását, és mindenképpen szeretne megválni tőle, ráadásul az ügyetlen tetoválóművészt is alaposan helybenhagyta...

Minderre a Jóban Rosszban kulisszái között kerül sor, Ganxsta Zoli ugyanis újra megcsillogtatja színészi képességeit, és néhány rész erejéig csatlakozik a sorozat csapatához.

Zoli elsősorban zenész, de színészként is bizonyított már, legutóbb a Csillagvirág Klinikán került a kamerák kereszttüzébe. Nem volt nehéz dolga: önmagát kellett alakítania!

„Önmagamat alakítottam: egy tetoválószalonban elrontották a műveletet, és rossz szót varrtak rám. Ezt persze nem hagytam annyiban, agyba-főbe vertem a tetoválóművészt, aztán bementem a szépségklinikára"- mesélte Zoli a www.ma.hu-nak.

Ganxsta persze nem úszta meg ennyivel, a verésért még a rend őreivel is összeütközésbe került. Itt, a forgatáson akadt egy apró probléma is. „Üldöztek a rendőrök, de lefutottam őket. Pedig a jelenetnek éppen az lett volna a lényege, hogy csökkenjen köztünk a távolság. Nem lövöm le a poént, de annyit elárulhatok: végre nekem is volt részem abban, amiben a példaképeimnek" - utalt nevetve Zoli arra, hogy a kezén bilincs csattant...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: