2018-04-25 08:25:17• hírek • MTI

Újabb fergeteges hír érkezett a Star Wars rajongóinak

A 28 éves Alden Ehrenreich véletlenül elkotyogta a Esquirenak adott interjújában, hogy nem egy, hanem mindjárt három Csillagok háborúja spin offra is aláírt. A rajongók már lázban égnek a Solo: Egy Star Wars-történet miatt, melyben a Lenyűgöző teremtményekből ismert Alden játssza majd a fiatal Han Solot.

A debütáló filmnek mint kiderült, két folytatása is lesz. A Lucasfilm tavaly júniusban jelentette be, hogy menesztette a film két rendezőjét, Phil Lordot és Christopher Millert, és sokáig az a pletyka keringet, hogy Aldennek voltak problémái a készítőkkel.


A friss interjúban azonban a színész tagadta a dolgot, sőt, mint mondta nagyon is sajnálta, hogy távozott a két filmes, mivel nagyon sok időt töltött velük és kiválóan tudtak együtt dolgozni. Szerencsére a helyükre beugró Ron Howarddal is megtalálta a közös hangot, így a váltás nem hátráltatta a film elkészültét.


A mozit mellesleg versenyprogramon kívül a május 8. és 19. között megrendezett 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatják majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: