2017-02-27 08:27:19• hírek • Kocsis Zoltán

Tragikus horgászat: egy ember meghalt, egyet elragadt az ár

Tragédiával ért véget egy horgászat a Szamos szatmárnémeti szakaszán vasárnap délután: egy férfi elhunyt, egyet megmentettek, egy harmadikat pedig magával ragadt az ár. Holttestét egyelőre nem találják a tűzoltók.

Egy szemtanú beszámolója szerint egy horgász a Szamosba esett, két társa pedig segítségére sietett. A víz azonban mindhármójukat magával ragadta. A tűzoltóságot 17.00-kor riasztották.

A betelefonáló közben a partra vonszolta az egyik férfit, amíg a tűzoltók és a mentők a helyszínre értek. A másik két személyen azonban már nem tudott segíteni. A 32 éves férfi hipotermikus sokkot kapott, őt elsősegély-nyújtásban részesítették a szakértők, majd kórházba szállították.

Ezzel párhuzamosan a tűzoltók hozzáláttak a folyó által elragadt két személy kereséséhez. Egyiküket, egy 48 éves férfit meg is találtak. A keringési és a légzési rendszere is le volt már állva, az erőfeszítések ellenére sajnos már nem tudtak segíteni rajta.

A harmadik - elmondások szerint egy 58 éves - férfit azonban nem sikerült megtalálniuk. A tűzoltók besötétedésig folytatták keresését, hétfőn a nap felkeltével újrakezdték a kutatást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: