2018-08-21 11:30:53• hírek • Szatmár.ro

Újabb felejthetetlen színdarab érkezik városunkba

Újabb szórakoztató színdarab érkezik városunkba: Szatmárnémetiben játszák alig egy hónap múlva Verebes István rendezésében Richard Baer: Hitted volna? című vendégjátékát. Felhőtlen kikapcsolódásra vágysz? Színesebbé tennéd a hétfő estéded? Akkor irány az Északi Színház Horea utcai jegypénztára! 

Mit kell tudni a darabról? A főszerepben Kern Andrást és Hernádi Juditot láthatjuk, akiknek a neve már önmagában garancia arra, hogy egy pillanatig sem fogunk unatkozni. A történetben Herman (Kern András) és Christine (Hernádi Judit) barátok már több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben, elválaszthatatlanok voltak egymástól.


Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine-nek elege van a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből és emlékekből. Elhatározza tehát, hogy elköltözik és maga mögött hagy mindent, elindul New Yorkból Floridába, hogy új életet kezdhessen. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap van csak hátra a régi életből, amikor betoppan Herman, néhai férjének jóbarátja, és képtelen ötlettel áll elő. Az egész egy agyrém, merő képtelenség, ráadásul röhejes is... Vagy talán mégsem annyira? Míg telnek az utolsó dobozok, sok kérdésre válasz születik: menni vagy maradni, megszokni vagy megszökni, kockáztatni vagy biztosra menni?


Könnyed, szórakoztató színház, leheletnyi iróniával és két színészóriás, Hernádi Judit és Kern András jutalomjátékával, Richard Baer darabja rengeteg humorral és szeretettel mutatja be, hogy csodák márpedig történhetnek. Bármikor, bárkinek az életében…


Kern András és Hernádi Judit már számos filmben és tévéjátékban szerepelt, a legemlékezetesebbek közülük a Régi idők focija, a Ripacsok, Az elvarázsolt dollár, a Meseautó, a Csocsó, az Egy szoknya, egy nadrág, A miniszter félrelép, A pogány madonna, a Memphisto, a Szamárköhögés, az Ébredés, a Szamba, az Ámbár tanár úr,  illetve Bujtor István Ötvös Csöpi-filmjeiben Kern volt Kardos doktor, a kétbalkezes nyomozó.


A darabot szeptember 17-én 19.00 órától játszák majd Szatmárnémetiben, a Szakszervezetek Művelődési Házában. Jegyek az Északi Színház Horea utcai jegypénztárában kaphatók. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: