2012-04-26 18:20:41• hírek • Kocsis Zoltán

Befejezték az új vízhálózat építését Krasznaterebesen

Kiemelkedő nap volt április 27.-e Krasznaterebes település lakói számára: a faluban befejezték az újonnan készült vízvezetéket, amely határozottan növeli az ott élők komfortérzetét.

Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Cristian Sasu prefektus, Kovács Máté megyei tanácsos, Leitner János, a kivitelező Apaserv vezetője és Gavril Vint, Krasznaterebes polgármestere elégedettséggel nyugtázták, hogy a községközpontot sikerült összekötni Vadaspuszta vízhálózatával. A 4,5 kilométer hosszú vezeték lefektetésének munkálatai összesen 217.000 lejbe kerültek.

„Az eddig Krasznaterebesen elérhető víz minősége nem volt kifogástalan. A magas vastartalom veszélyeztette az itt élők egészségét. Éppen ezért nagyon fontos, hogy elkészült az új vezeték. Ráadásul a régit is kitisztították a szakemberek. Köszönöm a polgármester úr támogatását és hogy felügyelte e kiváló munka folyamatát", nyilatkozta Csehi.

A tanácselnök elmondta, hogy a kanalizálás bővítése a megyében nem ért véget. Nemrég írták alá ugyanis azokat a szerződéseket, amelyek lehetővé teszik a legnagyobb ilyen jellegű beruházás elindítását: az Európai Unió által biztosított költségvetés értéke közel száz millió euró.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: