2014-09-12 14:37:40• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb eltűnt személyt keres a rendőrség FRISSÍTVE!!

Másfél héten belül már a harmadik nyomtalanul eltűnt személy ügyében kéri olvasóink és a szatmáriak segítségét a Szatmár Megyei Rendőrség: ezúttal Barlea Casian-Adriant keresik.

A mindössze 21 éves Barlea Casian-Adrian szeptember 8-án távozott otthonából, azóta nem látta senki. Eltűnésekor fekete pólót, világoskék farmernadrágot és fekete, mokaszin típusú cipőt viselt.

A fiatalember 160-165 centiméter magas, súlya 55 kilogramm. A személyleírás szerint ovális arca, világos bőre, rövidre nyírt, egyenes, barna haja, kis szája és keskeny ajkai vannak.

A Barlea Casian-Adrian különleges ismertetőjele, hogy a jobb vállán és mellkasa jobboldalán egy régi égési sérülés hegei látszanak.

A rendőrség arra kér mindenkit, aki bármiféle információval rendelkezik a fiatalember tartózkodási helyével kapcsolatban, vagy látta valahol, jelezze azt a rendőrségnek a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon.


Frissítve: A rendőrség szűkszavú tájékoztatása alapján péntek este előkerült a fiatal férfi. Bővebb információt nem volt halandó közölni a hatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: