2011-10-26 09:16:08• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb drogfogás Szatmárnémetiben

Alig egy héttel azt követően, hogy két szatmárnémeti fiatalembernél jelentős mennyiségű kannabiszt, majd Mezőfényen egy teljes ültetvényt találtak, újabb drogügy van kialakulóban Szatmárnémetiben.

Szerda reggel a rendőrség Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatósága álmából ébresztett fel egy szatmárnémeti családot, ahol házkutatást tartottak és értesüléseink szerint több száz grammnyi marihuánát valamint pirulákat találtak. Meg nem erősített források szerint a hatóság huzamosabb ideje figyelte a házban lakókat, mielőtt szerda reggel 7.00 órakor rájuk tört.

Az eset alig egy héttel azt követően történt, hogy október 19.-én összesen 270 grammnyi kannabiszt találtak két 17 éves szatmárnémeti fiatal lakásában. Még aznap este a rendőrség egy egész kannabiszültetvényt fedezett fel Mezőfény határában, ahonnan 16 kilogramm, még zöldellő növényt szállítottak el a laboratóriumban.

Egyelőre nem tudni, hogy a két esetnek van-e valami köze egymáshoz, mint ahogy azt sem, hogy ezúttal hány személy ellen folyik vizsgálat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: