2008-01-26 13:06:08• hírek • István Löchli

Az első hivatalos fotó az új Skoda Superb-ről

A Skoda Superb különböző érdekes technikai megoldásokat kínál.

A Skoda bemutatta az első hivatalos felvételeit az új Skoda Superb-ről, mely nagy térkínálatával vezet a közép/ felsőközép gépjármű-kategóriában.

Az autó 4838 mm hosszú, 1783 mm széles, 1461 mm magas és 2761 mm tengelytávú. A Skoda Superb különböző érdekes technikai megoldásokat kínál: többek között az adaptív kanyarkövető lámpát, az új elektronikus szabályozott légkondicionálót, és az automatikus parkoló rendszert is megtalálhatjuk majd az új modellekben. Mivel a biztonság elsődleges szempont volt a fejlesztések során, az új Skoda Superb-et kilenc légzsákkal szerelték fel.

Az autó három különböző benzines és három dízelmotorral lesz kapható, és mindegyik kérhető lesz manuális- és automataváltóval is. Az új Skoda Superb világpremierje a Genfi Autó kiállításon lesz, az autók pedig a Kvasiny-ben található gyárban készülnek majd.

A modell előértékesítése várhatóan júliusban kezdődik meg, a hivatalos romániai modellbevezetés, pedig szeptemberre várható. A hazai importőr elvárásként azt fogalmazta meg az új Skoda Superb-bel kapcsolatban, hogy a korábbi, éves szinten 7-800 db-os értékesítést megduplázzák az új autó érkezésével, amellyel az új Skoda Superb a Fabiahoz, az Octaviahoz és a Roomsterhez hasonlóan kategóriájának meghatározó modelljévé válhat.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: