2009-03-05 22:29:11• hírek • Szatmar.ro

Újabb díjat nyert a Skoda

Az „Auto Motor és Sport” magazin olvasóinak szavazata értelmében a „BEST CARS” 2009-es felmérésében az I. helyet a nagy kategóriában a Škoda Superb nyerte el.

A „BEST CARS” a legnépszerűbb felmérés a romániai autós sajtóban. A 10 különböző kategóriának eredményei az olvasóközönség véleményét tükrözik, a 336 résztvevő modellel kapcsolatban. Az olvasók 13 kritérium alapján választották ki a 2009-es év legjobb autóit.

A román kiadás számára 5.541 olvasó szavazott , a végleges eredményeket pedig az „Auto Motor és Sport” magazin  3/2009 számában teszik közzé, amely február 22-től kapható.

A márkák szerinti felmérés alapján, az olvasók több mint 30%-a azt nyilatkozta, hogy egy középkategóriás Škoda autómobilt vásárolna, míg 50%-uk a kompakt kategóriából vásárolna.

Az Octavia modell hírneve, és a két generáció a Tour és az Octavia 2, párhuzamos forgalmazása valamint a változatos felszereltség biztosítják a cseh gyártó dominanciáját a konkurencia felett. Igy a Škoda márka remek eredményeket ért el a román piacon, elérve így, hogy vitathatatlanul az élen szerepeljen az import autók tavalyi csoportosításában.

 

 

A Škoda Superb elnyerte az olvasók bizalmát, kimagaslóan megfelelve azok elvárásainak, maga mögé utasítva a nagykategóriában olyan modelleket, mint a Citroën C6 és Peugeot 607.

„Ez a díj megtisztel minket, ugyanakkor felelősséggre bír. A Superb modell ismét bebizonyította, hogy a praktikus megoldások és az ár-minőség összefüggés döntő tényezők a vásárlók véleménye szerint. A Škoda Superb nyújtotta tágas belső tér és az utolsó generációs tehnológia tökéletesen ötvözik a kényelmet és a biztonságot a volánnál. Úgy vélem, hogy ez pontosan az az autó, amelyet bárki kívánhat.”- nyilatkozta Adriana Poncea, ṦKODA PR.

Az új Škoda Superb követi a hagyományt amelynek köszönhetően a cseh márka az 1930-1940-es években a világ egyik legexkluzívabb autómárkájává vált.

Az új Škoda Superb harmadik generációja a vásárlók követelményeinek eleget téve, különböző motormeghajtással szolgál. Három benzines motor (1.4 TSI / 125 CP, 1.8 TSI / 160 CP, 3.6 FSI V6 / 260 CP) és három dízel (1.9 TDI PD / 105 CP, 2.0 TDI PD DPF / 140 CP, 2.0 TDI CR DPF / 170 CP) .

Mindezeken túl, a modell számos tehnológiai újítást hoz. A Škoda mérnökök által kidolgozott egyedi Twindoor csomagtér-ajtó rendszer rendkívül praktikus és jól kigondolt megoldást kínál.

Az autó mint az „Arany Kormány” díj nyertese, maximálisan megfelel az EuroNCAP biztonsági előírásainak.

Skoda Superb

 

Yahoo Messenger

 

 

 

 

 

 

-

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: