2008-11-24 11:09:55• hírek • Szatmár.ro

Újabb díjakat nyert a Skoda

Az új Skoda Superb bezsebelt újabb két rangos elismerést, elnyerte az „Arany Kormány Díj 2008" és a „Nagy Osztrák Gépjármű Díj"-at is - tudtuk meg a Szatmárnémeti Skoda West Car szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből.

Az első elismerés az új modell számára, a német folyóirat, a „Bild am Sonntag" részéről érkezett, az „Arany Kormány Díj 2008" (Goldenes Lenkrad). A Skoda Superb első helyen végzett a „Középosztályú új gépjárművek" kategóriájában, felülkerekedve így másik hat versenyzőn. „A tágas belső tér és a felhasznált anyagok, új és színvonalasabb kényelmet nyújtanak. Ugyanakkor az egyéni tervezés által a Skoda Superb egy lenyűgöző autó is egyben", nyilatkozta Reinhard Jung, a Skoda Auto Igazgatótanácsának elnöke.

Az autós újságírókból és ismert emberekből álló zsűri többféle szempont szerint bírálta az autót, beleértve a vezethetőséget, tágasságot, az ár-érték arányt és a kidolgozás minőségét. A jármű szintén magas pontszámot kapott elegáns külsejére, jól kiegyensúlyozott arányaira és az olyan innovatív technológiákra, mint például a TwinDoor system, a 9 légzsák (beleértve a vezető térdének védelmére szolgáló légzsákot), valamint az AFS-t.

Az ARBÖ által minden évben szervezett "Grössen Österreichisen Automobil Preis" ("Nagy Osztrák Gépjármű Díj") díjat is az új Skoda Superb szerezte meg. Szakértőkből, ismert emberekből és olvasók ezreiből álló zsűri szavazott 2008 legjobb és legnépszerűbb autójára a 36 résztvevő közül. A lift-back kényelmét és hasznosságát a sedán eleganciájával összevetve a Skoda Superb nyert a közép kategóriában.

Nemrégiben, az új Superb megnyerte Csehországban a "2008 Technobest" díjat a TwinDoor rendszerért, Lengyelországban a "legszebb autó" elismerést kapta, Németországban és Horvátországban a "legjobb céges autó" kitüntetést szerezte meg, Litvániában, pedig a "2008 év autója" díjat adták át a Skoda képviselőinek. "Ezek a rangos elismerések remekül jelzik, hogy a Skoda Auto zászlóshajójának népszerűsége folyamatosan növekszik. A vásárlók egyre inkább értékelik azokat az újdonságokat, amelyekre a fejlesztések során nagy figyelmet fordítottunk, ami azt is bizonyítja, hogy jól használtuk fel a befektetett pénzt. A Skoda Superb megtestesíti a Skoda márka értékeit, a tágasságot, a remek ár-érték arányt és az intelligens megoldásokat" - tette hozzá a Reinhard Jung, a Škoda Auto Igazgatótanácsának elnöke.

Díjat nyert a Skoda Superb

Díjat nyert a Skoda Superb

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: