2012-08-13 16:11:18• hírek • Póti Orsolya

Újabb bútorgyárban volt tűz

Hétfőre virradóan ismeretlen tettes okozott tüzet egy szatmárnémeti bútorgyártó cégnél, a Ratu Mare utcán. A tűzoltóknak négy óra alatt sikerült megfékezniük a lángokat.

Augusztus 13-án, éjfél után kevéssel tűzesethez riasztották a Szatmár Megyei „Szamos" Sürgősségi Felügyelőség munkatársait, ugyanis hirtelen lángra kapott az Eliman Kft. szatmárnémeti bútorgyártó cég üzemcsarnoka.

A tűzoltók Silaghi Marcel őrmester irányításával rövid időn belül kiértek a helyszínére, a Ratu Mare utca 2. szám alá, ahol megállapították, hogy mintegy 700 négyzetméteren ég a csarnok tetőszerkezete.

A tűzoltóknak a lángok továbbterjedését hajnali 5 óra körül sikerült megfékezniük. Megsemmisült a tetőszerkezet mintegy 7000 négyzetméteren, a csarnokban raktározott bútorzat, a cég iratai, az épületben lévő irodák, valamint nyolc darab gumiabroncs.

Továbbá megrongálódtak az épület falai, a fafeldolgozó gépek és egyéb szerszámok. A felmért kár értéke közel 200.000 lej. A szakemberek szerint a tüzet ismeretlen tettes okozta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: