2017-09-21 12:42:19• hírek • Szatmár.ro

Újabb buszos kirándulás a Szatmárnémeti Természetjárókkal

Szeptember 24-én vasárnap Vadady-Filep Gyula autóbuszos kirándulást szervez Kelet-Magyarországra.

A Szatmárnémeti Természetjárók és természetesen a hozzájuk csatlakozók ellátogatnak Nagygécre, ahol a Reformáció 500. évfordulójának a tiszteletére megtekintik a Megmaradás Templomát, az emlékparkot, a kilátóról megcsodálják a környéket és van lehetőség egy 4D-s mozifilmet is megtekinteni a település történetéről. Felkeresik Túristvándi települést, ahol lehetőség van egy működő vízimalom megtekintésére, kemencében sült kenyérlángos-evésre, valamint helyi lekvárok kóstolására és akár megvásárlására. A kirándulók meglátogatják a Bukógátat is, ahol a Túr és a Tisza találkozik. Az igazán tartalmas kirándulás részeként Szatmárcsekén megtekintik Kölcsey Ferenc síremlékét, Tivadaron pedig felkeresik a cölöpökre épült nyaralókat és lehetőség lesz halászlé vagy más halételek fogyasztására. A kirándulás Cégénydányádon, a Kende-Kölcse kastély, valamint a kastélykert évszázados platánfáinak a felkeresésével zárul. A helyek száma korlátozott.

Az autóbuszos utazás ára 35 lej/fő, pénzgyűjtés csütörtökön szeptember 21-én 18 és 19 óra között lesz az újközpontban a gödörben. Találkozó vasárnap reggel 7:45 órakor a Károlyi úton található Lebada üzlet előtti parkolóban. Az autóbusz innen indul 8 órakor. Hazaérkezés kb. 19 órakor.

Változékony időjárásra számíthatunk, ezért javasolt esőköpennyel felszerelkezni. További információkért és feliratkozásért keresd Vadady Filep Gyulát a 0758-435-763-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: